Archive | Na cociña RSS feed for this section

berenjenas-rellenas-de-queso-madurado-hoxe_e680e3b92df01583d9f156300bf2aa24

Berenxenas recheas de Queixo

Berenxenas recheas de queixo  Ingredientes (4 persoas): 4 berenxenas medianas 1 cebola grande 2 dentes de allo 150 g de queixo madurado Hoxe curado e raiado 150 g de queixo fresco 2 ramiñas de perexil 2 ramiñas de menta 2 ovos 20 g. de pementa negra moída Aceite de oliva virxe Sal Pasos a seguir: […]

Ler máis
Raclette de tenreira galega e queixo Barra Neno

Raclette de tenreira galega e queixo Barra Neno HOXE

Tenreira galega e queixo  Ingredientes (4 persoas): 8 filetes de tenreira galega de 40 g 100 g de queixo en lonchas Neno 50 g de chalotas 20 g de manteiga Ceboliño picado Pasos a seguir: Pelar as chalotas e cortalas en aros finos. Derretir a manteiga na raclette e sofritilas. Reservalas distribuídas nas palas. Marcar […]

Ler máis
Ensalada de Queixo

Ensalada de Queixo Nai curado, mazás e peras

Ensalada de Queixo Nai curado, mazás e peras Ingredientes: 200 g de canónigos 1 mazá 1 pera Medio limón 100 g de queixo Nai curado 40 g de noces Vinagre de Xerez Aceite de oliva Sal e pementa Pasos a seguir:  Lavar os cóengos. Torar a mazá e a pera en cartos e despois laminalas […]

Ler máis
Paté de atún e queixo 

Paté de atún e queixo Tetilla HOXE

Paté de atún e queixo Ingredientes:  200 g de queixo Tetilla HOXE 150 g de atún en aceite 80 g de olivas verdes sin óso 1 lata de anchoas en aceite 2 culleradas de alcaparras 2 ovos cocidos 50 ml de crema de leite Pementa Pasos a seguir: Dispoñer nun recipiente o queixo torado, o […]

Ler máis
Tacos de queixo madurado HOXE recheos de guacamole

Tacos de queixo madurado HOXE recheos de guacamole

Tacos de queixo madurado HOXE recheos de guacamole Ingredientes Queixo madurado HOXE relado 2 Aguacates maduros 1 Lima 1 Tomate maduro 1 Ceboliña 1 Chisco de coandro ou perexil Unhas gotas de tabasco Sal Pasos a seguir Sobre placa de forno con papel anti graxo formamos uns círculos enchendo ben co queixo relado, metemos ao […]

Ler máis
Queixo Cremosiño HOXE con faragullas e ovos de paspallás

Queixo Cremosiño HOXE con faragullas e ovos de paspallás

Queixo Cremosiño HOXE con faragullas e ovos de paspallás Ingredientes 400 grs de queixo Cremosiño Hoxe Un cordón de nata líquida Aceite de oliva 2 Dentes de allo enteiro con pel Paprica Sal e Pementa 1 Barra de Pan do día anterior Auga para remollar as faragullas 12 Ovos de paspallás fritos ou escalfados Pasos […]

Ler máis
Solombos recheos de Hoxe Queixos

Solombo recheo de Queixo Lendas do Deza, Améndoas e Espinacas

Ingredientes 2 Solombos 200 grs. de améndoas 100 grs. de espinacas Queixo Lendas do Deza Aceite Virxe Sal Pementa Para a crema de queixo Queixo Cremosiño Hoxe Nata Líquida Sal e Pementa Pasos a seguir Abrir os solombos e salpimentar Cocer as espinacas cun pouco de sal. Escurrilas ben e secalas con papel de cociña […]

Ler máis
Sorpresas de Arzua-Ulloa

Sorpresas de Arzúa-Ulloa Hoxe

Ingredientes sorpresas de Arzúa-Ulloa 4 peitugas de polo 250g. de queixo Arzúa-Ulloa Hoxe 500 g. de tomate 2 berenxenas 4 chalotas 2 dentes de allo 4 ramiñas de romero Aceite Vinagre balsámico Sal e pementa Pasos a seguir Cortar o rabo as berenxenas e cortalas en catro liscos ao longo. Cubrir con film e asar […]

Ler máis
Entrecoste de Ternera Gallega con crema de Arzúa-Ulloa Hoxe

Entrecosto de Tenreira Galega con crema de Arzúa-Ulloa Hoxe

Ingredientes 4 entrecostos de tenreira galega 100 g. de queixo Arzúa-Ulloa Hoxe 100 g. de nata 100 g. de rúcula 4 tomates Pementón dulce Aceite de oliva Vinagre balsámico Pimenta e sal Pasos a seguir Trocear o queixo Arzúa-Ulloa Hoxe e misturar co leite. Poñelo a quentar nunha cazola a fogo suave. Engadir unha pizca […]

Ler máis
Tarta de queso Tetilla con mermelada de frutas

Torta de queixo Tetilla Hoxe con marmelada de froitas

Ingredientes 1 paquete de galletas María 200 g. de queixo Tetilla Hoxe 250 ml. de nata 120 g. de azucre 50 g. de manteiga Marmelada de froita 1 sobre de xelatina Pasos a seguir Triturar as galletas e misturalas coa manteiga derretida. Repartir a pasta na base dun molde para tartas con aro desmontable. Trocear […]

Ler máis