Ingredientes
- 300 g. de arroz
 - 50 g. de queixo Cremosiño Nai HOXE
 - 1 cebola
 - 1 copiña de viño branco
 - Caldo vexetal
 - 50 g. de tomate seco
 - 2 franxas de beicon
 - Follas de salvia
 - Albahaca
 - Aceite de oliva
 - Pementa e sal
 
Pasos a seguir
- Nunha cazola con aceite, sofreír a cebola picada ata que tome cor. Engadir o arroz e freilo un par de minutos, removendo constantemente.
 - Engadir unhhas folliñas de salvia picada e o viño branco. Deixar reducir.
 - Verter tres culleres de caldo vexetal quente, misturar e deixar cocer a fogo medio ata que o caldo vaia consumíndose. Engadir a medida que se precise.
 - Cando el arroz está a punto, procurando que quede algo caldoso, retirar do fogo e salpementar. Engadir o queixo e remover ata que se funda e se misture ben co arroz.
 - Servir quente cunhas franxas de beicon cruxintes e uns tomates secos en aceite.
 




