Ingredientes
- 4 entrecostos de tenreira galega
- 100 g. de queixo Arzúa-Ulloa Hoxe
- 100 g. de nata
- 100 g. de rúcula
- 4 tomates
- Pementón dulce
- Aceite de oliva
- Vinagre balsámico
- Pimenta e sal
Pasos a seguir
- Trocear o queixo Arzúa-Ulloa Hoxe e misturar co leite. Poñelo a quentar nunha cazola a fogo suave. Engadir unha pizca de pimentón e misturar ata que quede unha crema.
- Nunha sartén con aceite de oliva, saltear os entrecostos salpimentados ao punto.
- Servir coa crema de queixo Arzúa-Ulloa Hoxe por enriba. Trocear os tomates e pulir as follas de rúcula.
- Repartir a ensalada nos pratos, sazonar e rehogar cun chorro de aceite e unhas gotas de vinagre balsámico.