Queixo Cremosiño HOXE con faragullas e ovos de paspallás
Ingredientes
- 400 grs de queixo Cremosiño Hoxe
- Un cordón de nata líquida
- Aceite de oliva
- 2 Dentes de allo enteiro con pel
- Paprica
- Sal e Pementa
- 1 Barra de Pan do día anterior
- Auga para remollar as faragullas
- 12 Ovos de paspallás fritos ou escalfados
Pasos a seguir
- Para o queixo trituramos este cun pouco de nata ata quedar con textura de nata montada, metemos en manga con boquilla rizada.
- Para as faragullas desmigamos o pan finamente e espolvoreamos cun pouco de auga sen encharcar moito o pan. Queda moito mellor se o deixamos dun día para outro. Douramos os allos en aceite de oliva, retiramos e incorporamos as faragullas de pan, traballamos ata que perdan a humidade e queden secas, salpimentamos e incorporamos un pouco de paprica, mesturamos ben e reservamos.
- Fritimos os ovos de paspallás.
Acabado e presentación
Sobre un prato ou culleriña “ming” engadimos no fondo un pouco das faragullas, encima colocamos os ovos de paspallás e terminamos cunha roseta do queixo cremosiño, decoramos ao gusto.
[siteorigin_widget class=”Tribe_Image_Widget”][/siteorigin_widget]