O Queixo Barra HOXE é un queixo galego de pasta prensada, elaborado de xeito tradicional con leite de vaca pasteurizado. Ten unha textura firme e elástica, cor blanco-amarillenta, e un sabor suave con un lixeiro toque doce.

O queixo de barra gallega HOXE é moi apreciado pola súa calidade e sabor, incluso fóra de Galicia.

Tempo de maduración a partir de 12 días.

Peza de tres quilos  e bandexas de 200g e 350g

A versatilidade do queixo barra na túa cociña

  • 🥪 Sándwiches ou bocadillos

  • 🍕 Pizzas e gratinados

  • 🍔 Hamburguesas

  • 🧀 Como aperitivo ou en táboas de queixos

Valores medos por cada 100 gramos

VALOR ENERXÉTICO 364 KCAL
Graxas

De las cuales, saturadas

30 g

20 g

Hidratos de carbono

De los cuales azúcares

1 g

1 g

Proteínas 24 g
Sal 1,2 g

A elaboración é de forma tradicional. Énchense os moldes, prénsanse para que tomen a forma e textura adecuada. Oréanse os queixos en cámaras de maduración, recúbrense as codias para que non florezan os mofos e embálanse en caixas para o seu posterior envío ás tendas.

Privacy Preference Center